Revista AUTO BILD Nr. 359 din septembrie 2024

Revista AUTO BILD Septembrie/2024 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

Noutăți

Lamborghini Temerario: Huracán se retrage, făcând loc noului Lamborghini Temerario, cu un design sălbatic și un sistem de propulsie complet nou.

TEST & TEST DRIVE

Porsche Panamera 4: A treia generație Panamera se prezintă ca o evoluție a precedentei, în stilul caracteristic Porsche, cu silueta-i inconfundabilă de coupé alungit, cu partea frontală ascuțită și cea posterioară masivă. Este ultima Panamera clasică, viitoarea generație va fi electrică, urmând trendul restului gamei.

Renault Scenic E-Tech: Chiar dacă nu există o traducere mot à mot a expresiei „Scenic route', noul SUV-MPV 100% electric francez se asigură de faptul că ne ajunge curentul.

Maserati GranCabrio Trofeo + Folgore: După cinci ani de absență, Maserati redefinește GranCabrio. Mai scump, mai opulent și mai puternic ca niciodată. Cei care își permit acest lux au de ales: este disponibil cu motor V6 pe benzină sau ca un cabriolet electric pur.

Honda Civic Type R: Noua generație Honda Civic Type R vine cu un aspect mai cuminte, însă devine o beste și mai supărată din spatele volanului. Am luat-o la întrebări alături de
tatăl meu.

Honda NX 500: Ne-am putea alege motocicleta să fie capabilă de cât mai multe și în cât mai diverse condiții, iar asta ne-ar face să petrecem mai mult timp în șa. Honda NX 500 pare să fie o soluție.

 

Test comparativ

BMW X2 xDrive20d vs Mercedes-Benz GLA 220 d 4Matic: SUV-uri compacte cu motoare diesel economice, tracțiune integrală și transmisie automată, elegant ambalate. Care sunt deosebirile în afară de design?

Reportaj

Silvretta Classic Rallye 2024

Interviu Carmen Grigoriu

Extratour

35 de ani Mazda MX-5

 

Service

Second-hand: Volvo V60 D3 Momentum Pro Geartronic

Adaugă un comentariu