(P) De ce să alegi suspensii pe aer pentru Volkswagen Sharan?

Proprietarii de mașini cunosc foarte bine situația. Odată cumpărată o mașină, ea are nevoie de întreținere permanentă. Dar satisfacția este mare, mai ales când aceasta se comportă excelent la drum lung.

Din fericire, un set de perne auxiliare nu costă o avere. Dimpotrivă, pe site-ul perneauxiliare.ro acestea se găsesc la un preț rezonabil. Mai mult, setul este disponibil pentru fiecare model de mașină. Iată care sunt avantajele achiziției unui set de perne auxiliare Air Power.

Suspensii pe aer pentru Volkswagen Sharan, disponibile aici

Sunt, ce e drept, multe modele de mașini, chiar și clasice pe piață. Indiferent de anul fabricației, suspensiile pe aer se găsesc într-o gamă diversificată. Iată, de pildă, gama Volkswagen poate beneficia de un set complet de perne auxiliare. Acestea sunt indispensabile, deoarece au un rol important în absorbția șocurilor. Vorbind despre drumurile denivelate, un set de suspensii pe aer Volkswagen Sharan chiar merită investiția. Ele vin într-un colet care conține toate cele necesare pentru montare.

Clienții care au beneficiat deja de ofertă, certifică calitatea acestor produse. Indiferent că este vorba despre suspensii pe aer Chevrolet sau pentru altă marcă auto, acestea se montează ușor și nu necesită investiții suplimentare. Eventual, pentru o montare reușită, se poate apela la sfatul echipei furnizorului. Consultanții de aici pot interveni cu sfaturi și recomandări la orice nelămurire.

Care sunt avantajele importante ale pernelor pneumatice Air Power

Înainte de orice investiție, e bine de știut și care sunt avantajele ei. Setul de perne pneumatice este una dintre acele investiții care chiar își merită banii. Avantajele sunt multiple, având în vedere prețul mic de achiziție.

Un avantaj major este faptul că se ridică garda mașinii față de sol, cu până la cinci centimetri. Acest lucru aduce confort sporit pasagerilor, în special pe drumurile denivelate. Mașina este mai sigură la curbe, prin sporirea stabilității – iată un alt avantaj.

Chiar și la încărcături mai mari, autovehiculul rămâne centrat și fără pericol de alunecare. Siguranța este conferită întru totul de setul de perne pneumatice, indiferent de modelul mașinii. Apoi, se mai poate menționa aici și despre confortul și siguranța de a conduce când aveți o remorcă atașată.

Tot setul de perne pneumatice prelungește durata de viață ale altor componente ale suspensiei: amortizoare, bucșe, arcuri elicoidale. Durata de viață a acestui set este de 4 până la 5 ani, în condiții optime de utilizare.

Ce conține kitul complet de perne pneumatice

Odată cu comanda fermă, potrivită modelului de mașină deținut, kitul cu perne pneumatice este expediat. Acesta conține pernele auxiliare, bucșele pentru poziționare, spray de silicon, kitul de pompare și instrucțiunile de montare. Setul de perne pneumatice vine și cu o garanție de 12 luni, o dovadă a calității lor.

Rezistente la ulei și combustibil, dar și la temperaturi extreme, pernele pneumatice de la Air Power fac diferența în fiecare zi. Se poate conta pe ele, mai ales la șofat pe drumuri cu denivelări. Pentru alte produse de calitate de la Air Power se accesează site-ul oficial perneauxiliare.ro.

Sursa foto: perneauxiliare.ro

Contact: [email protected]

Adaugă un comentariu