ROBUILD Conference & Exhibition, Ediția a 10-a – 28 Noiembrie 2024

Revista Mașini și Utilaje pentru Construcții în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Mecanică și Robotică în Construcții București vă invită la cea de-a 10-a Ediție RoBuild Conference & Exhibition!Dată: 28 Noiembrie
Locația: Facultatea de Inginerie Mecanică și Robotică în Construcții București – Calea Plevnei 59
Oră: 9:00 – 16:00

RoBuild Conference & Exhibition oferă o de oportunitate unică de a vedea inovațiile și soluțiile din domeniul echipamentelor și tehnologiilor pentru construcții și reprezintă un bun prilej de a interacționa cu studenți talentați, viitorii ingineri și specialiști ai acestui sector.

RoBuild Conference & Exhibition este un eveniment de referință dedicat industriei construcțiilor, reunind profesioniști, inovatori și lideri din domeniu pentru a discuta tendințele, provocările și soluțiile tehnologice care transformă sectorul.

Conceput ca o platformă pentru schimbul de idei și expertiză, ROBUILD oferă participanților oportunitatea de a descoperi cele mai noi produse, tehnologii și servicii, în timp ce creează conexiuni valoroase și explorează viitorul construcțiilor sustenabile, digitale și inteligente.

La această ediție aniversară, ne dorim să oferim companiilor posibilitatea de a recruta noi forțe de muncă prin organizarea de standuri dedicate prezentării ofertelor de locuri de muncă și oportunităților de carieră. Participând, veți avea acces direct la studenți specializați în domeniul mecanicii și roboticii aplicate în construcții, oferindu-vă ocazia să atrageți cei mai promițători tineri în echipa dumneavoastră.

Vă așteptăm cu entuziasm să fiți parte din acest eveniment!

Înregistrează-te aici: https://masinisiutilaje.ro/Conferinte/

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare