(P) Cine are nevoie de bare portbagaj și cum pot acestea simplifica o călătorie

În ziua de azi puțină lume mai călătorește fără prea multe bagaje. De obicei, indiferent de numărul de membri ai familiei care pornește la drum, trolere, valize, rucsaci și alte echipamente se adună iar mașina parcă nu mai face față. Dacă autoturismul familiei nu este unul masiv, cu un portbagaj infinit sau cu bare portbagaj, nu prea este cum îngrămădi totul la un loc.

Iar dacă în spate, pe banchetă se dorește a fi liber sau va sta câinele familiei, atunci lucrurile se complică și mai mult. Efectiv nu este unde pune în mașină atât de multe lucruri, dacă nu se merge la drum cu o remorcă sau cu un portbagaj extern. Ce să mai vorbim când vrei să iei cu tine și biciclete pentru toată lumea, echipamente de schi, bărci pneumatice sau plăci de surf(dacă e cazul)?

E imposibil să faci și loc, să fie și confortabil și să mulțumești pe fiecare în parte

Călătoriile lungi sau cu un anumit scop(cum ar fi vacanța sau mutatul într-un alt loc fie și temporar), au nevoie de o bună organizare. Iar dacă și numărul pasagerilor este mai mare de unul, atunci confortul trebuie să primeze.

Atunci când portbagajul din dotare nu face față, ai nevoie de bare portbagaj auto pentru a pune deasupra vehiculului bagajele suplimentare sau articolele voluminoase și greoaie care nu încap din cauza dimensiunilor în interior. Unde găsești asemenea produse auxiliare, life saving? Pe site-ul baretransport.ro! Tot aici vei putea vedea și alte accesorii și produse auto care îți vor face viața mai simplă și călătoriile mai bune.

Aparte de bare portbagaj de montat pe plafonul mașinii, sau așa zisele bare transversale, mai găsești pe acest site și bare longitudinale – musai de avut pentru a te putea folosi de celelalte. Mai mult decât atât, mai poți achiziționa și cutii de portbagaj, ca să duci treaba la capăt, dar și suporturi de schiuri și praguri laterale.

Toate aceste produse auto reprezintă articole suplimentare, lucruri pe care le poți avea în vedere pentru a-ți tuna mașina astfel încât toate drumurile cu ea să fie mai confortabile și mai sigure.

Deci, cine are nevoie de bare portbagaj?

În primul rând, aceste bare auxiliare de montat pe plafonul mașinii, sunt utile și practice pentru cei care au o familie mare și pornesc la drum cu multe și masive bagaje. Sunt, de asemenea, folositoare pentru pasionații de sporturi de iarnă, de apă sau de cei cărora le place să ducă un stil de viață activ. De ce? Pentru că pot transporta în siguranță și securizat toate lucrurile de care e nevoie pentru pasiuni diverse.

Cei care merg în vacanțe cu mașina sau fac road tripuri împreună cu prietenii pot beneficia și ei de bare portbagaj, deoarece se știe că atunci când mergi în concediu, ai nevoie de multe lucruri cu tine. Mai ales când drumul se face cu automobilul personal.

Toate ca toate, aceste produse auxiliare auto sunt tot ce-i mai bun de care ai nevoie pentru a asigura atât spațiu pentru valize, cât și spațiu liber în habitaclu pentru ca pasagerii să se simtă în confort și cu libertate de mișcare și de odihnă. Nimănui nu-i place să fie înghesuit, darămite la drum lung.

Deci, dacă ai hotărât că a cumpăra bare pentru portbagaj suplimentar este o bună decizie pentru stilul tău de viață, știi unde le găsești.

Contact:

[email protected]
+40 726 74 83 27
+40 728 48 69 96

Adaugă un comentariu

Articole similare