(P) Cum să te îmbraci pentru o călătorie lungă cu mașina? Sfaturi practice pentru confort și stil

Te-ai pregătit pentru o aventură, dar ești nevoită să petreci mult timp pâna la destinație? Ei bine, pentru drumurile lungi, confortul este important. Vrei să îți păstrezi vibe-ul relaxat, dar și să te asiguri că hainele pe care le porți îți oferă libertate de mișcare și căldură. Iată câteva idei care te vor ajuta să strălucești chiar și după ore întregi petrecute pe drum.

Ce rochie alegi pentru o călătorie de multe ore?

Imaginează-ți: ești la volan sau te bucuri de peisaje din scaunul din dreapta, dar materialele hainelor îți strâng pielea, te incomodează sau îți dau senzația de prea cald sau prea rece. Așadar, cum te îmbraci ca să te simți liberă și relaxată pe parcursul călătoriei?

În primul rând, ar trebui să optezi pentru rochii casual, din materiale naturale, pentru că ele lasă pielea să respire și nu se lipesc de corp, oferindu-ți un look boem și relaxat. Rochiile midi sunt perfecte pentru că nu limitează mișcările și, totodată, nu se vor șifona prea tare în timp ce stai așezată. Plus că, dacă te oprești pentru o poză într-un loc spectaculos de pe drum, vei fi gata să captezi atenția în cel mai chic mod posibil.

Evita rochiile strâmte sau cu volane voluminoase, care s-ar putea încurca în centura de siguranță sau să îți îngreuneze mișcările. Alege o rochie fluidă, lejeră, dar nu extrem de largă, pentru a evita senzația de „învelitoare de plajă”. Detaliile simple, cum ar fi o croială dreaptă sau un decolteu în V, îți vor aduce acel plus de eleganță fără să compromiți confortul.

Încălțările perfecte pentru un drum lung – cum să rămâi stylish și confortabilă?

Un alt aspect la care ar trebui să te gândești este alegerea încălțămintei potrivite. Chiar dacă iubești tocurile, acestea nu sunt cele mai bune prietene când vine vorba de drumuri lungi. Ai nevoie de ceva care să îți susțină piciorul și să te mențină confortabilă, mai ales dacă vei coborî des pentru pauze.

Sneakerșii sunt prima pentru călătoriile lungi cu mașina pentru că oferă libertate de mișcare, sunt ușor de încălțat și descălțat atunci când vrei să te relaxezi, și sunt la modă! Dar, dacă dorești să aduci ținuta la un alt nivel poți alege ceva mai mult! Îți mai amintești de cizmele Moon Boots? Ei bine, dacă pornești la drum când temperaturile sunt scăzute acestea pot fi varianta ideală! Sunt nu doar extrem de cool și actuale, dar și incredibil de confortabile, protejându-te de frig, mai ales dacă destinația ta este una înzăpezită. Mai mult, dacă dorești să descoperi modele în tendințe, le poți descoperi la https://answear.ro/m/moon-boot.

Pe timp de vară, poți alege sandale cu talpă plată și bretele moi, care nu îți lasă urme inestetice pe picioare după multe ore de purtare. Evită încălțările care îți fac picioarele să transpire sau să se umfle. Nu uita că vei sta mult timp într-o poziție, așa că circulația sângelui în picioare ar putea fi încetinită, iar încălțările strâmte nu te vor ajuta deloc.

Cât de important este layering-ul?

Chiar dacă ești în mașină, asta nu înseamnă că nu vei resimți schimbările de temperatură. Poate că în orașul de unde pleci este soare, dar pe drum vremea se schimbă rapid și te trezești că îți e frig. De aceea, layering-ul este cheia. Poartă pe deasupra o jachetă subțire, gen trench sau o geacă din denim. Nu este voluminoasă, așa că o poți lăsa în spate sau o poți pune pe tine dacă se face răcoare.
Drumul poate fi lung, dar asta nu înseamnă că trebuie să sacrifici confortul. Alege materiale care îți permit să te miști, încălțări care să îți mențină picioarele relaxate și nu uita de layering pentru a fi pregătită pentru orice schimbare de temperatură. Dacă urmezi aceste sfaturi simple, vei putea să te bucuri de călătorie fără să simți disconfortul hainelor sau al încălțămintei nepotrivite.

 

Adaugă un comentariu