Accent motivațional: edițiile speciale Jeep Compass și Renegade North Star vin cu o reușită personalizare în spirit outdoor-action.

vezi galeria foto

Motiv de sărbătoare: pentru că din seriile Jeep Compass și Renegade au fost vândute în Europa un milion de exemplare, marca de origine americană a lansat pentru aceste modele ediția specială numită North Star. Estetica acestora îmbină spiritul expediționar cu o tușă de rafinament tematic.


Ediția specială North Star a seriilor Jeep Compass și Renegade se înscrie într-o abordare inovatoare și configurativ simplificată a modelelor, concepută pentru a satisface o varietate pragmatică de preferințe ale consumatorilor, cu claritate și distincție. Ea se situează strategic între nivelulurile de echipare Altitude, cunoscut pentru designul său simplu și funcțional, și Summit, care reprezintă experiența premium, de top.

Ceea ce diferențiază North Star de oricare dintre acestea este combinația unică de stil și sofisticare, oferind o estetică mai rafinată și funcții îmbunătățite, care depășesc standardele versiunilor obișnuite. Aceasta combină elemente de premium și de practicitate, făcând-o o alegere convingătoare pentru cei care caută un echilibru între raționalitate și atracția high-end.


Spiritul 100% Jeep rămâne o constantă în toate echipările mărcii, indiferent de formă. În cazul North Star, atât Compass, cât și Renegade prezintă elemente unice care reflectă esența Jeep de libertate în aer liber. Un astfel de element este trapa panoramică cu două panouri, standard, de obicei finisată în negru pentru a contrasta cu nuanța Technogreen. Această trapă întruchipează angajamentul de lungă durată al mărcii față de libertate și aventură, evidențiind devotamentul Jeep pentru a oferi o experiență deschisă, care amplifică sentimentul de explorare și eliberare.


Ediția specială North Star pune în valoare odată în plus caracterul celor două modelele, Jeep Compass și Renegade, elaborând nuanțat mesajul care le-au adus succesul. Îmbrățișând esența a ceea ce a făcut modelele Jeep Renegade și Compass să convingă clienții, stilul North Star încapsulează trăsăturile lor definitorii într-un pachet unificat și excepțional, devenind combinația perfectă de robustețe, stil și spirit pur Jeep.


Robustețea rămâne o caracteristică fundamentală și de succes clar sesizabilă la noua ediție specială North Star. Vorbim aici despre introducerea unor scaune noi, realizate dintr-un material inovator, foarte rezistent, care oferă o durabilitate de până la trei ori mai mare decât materialul standard folosit în echiparea Altitude. Pentru Jeep Compass, opțiunile includ atât material textil, cât și vinil, în timp ce Jeep Renegade dispune de un material textil complet durabil și de lungă durată.


North Star se mândrește cu o serie de alte caracteristici distincte, menite să sporească atât stilul, cât și funcționalitatea. Barele de acoperiș elegante oferă o versatilitate suplimentară pentru transportul de bagaje, în timp ce farurile de ceață cu LED asigură o vizibilitate clară în condiții dificile. Logo-urile negre și emblemele dedicate subliniază identitatea unică a ediției speciale, completate de geamurile fumurii, care adaugă un strop de sofisticare. Jantele negre de 18 inchi la Compass și de 17 inchi la Renegade oferă un aspect îndrăzneț și dinamic, accentuat și mai mult de senzorii avansați de parcare față și spate și de asistența la parcare paralelă și perpendiculară, care simplifică manevrele în spații strâmte.


Ambele modele din această ediție specială sunt echipate exclusiv cu sisteme hibride de propulsie, fără alte motorizări convenționale disponibile. Prin oferirea exclusivă a variantelor Hybrid 48V și 4xe, seria North Star îmbrățișează cele mai noi tehnologii hibride. Această schimbare subliniază angajamentul mărcii Jeep de a promova soluții durabile și eco-friendly. Absența opțiunilor tradiționale de motorizare reflectă nu doar un angajament pentru reducerea impactului asupra mediului, ci și abordarea inovatoare a mărcii în ceea ce privește designul auto.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE