Așteptarea se apropie de final pentru cei care își doreau un Renault 5 E-Tech electric: s-a dat startul comenzilor!

vezi galeria foto

Designul irezistibil pe care mizează Renault 5 E-Tech electric este susținut de o ofertă cuprinzătoare de linii de finisare și de două variante de autonomie. La toate acestea se adaugă, bineînțeles, posibilități de personalizare. Prețurile încep de la 25.000 de euro fără ecobonus.


Renault 5 E-Tech electric va fi livrat începând din 2025 în cinci echipări: Five, Evolution, Techno, Iconic Cinq și seria specială Roland-Garros. Echipările Techno și Iconic Cinq sunt primele disponibile pentru comandă. Ambele dispun de bateria de 52 kWh cu o autonomie de confort de până la 410 km WLTP.

Noul motor electric de 150 CP, proiectat de specialiștii companiei Ampere, asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 8 secunde. Renault 5 E-Tech electric dispune de un ștecher DC de 100 kW pentru conectarea la stațiile de încărcare rapidă. Treizeci de minute sunt suficiente pentru a încărca bateria automobilului de la 15% la 80%. Printre altele, francezii propun și un încărcător bidirecțional AC de 11 kW care are capacitatea de a încărca (vehicle to load – V2L) un alt dispozitiv de la bateria mașinii.


Cea mai accesibilă versiune a seriei Renault 5 E-Tech electric are un caracter tipic urban, fiind dotată cu baterie de 40 kWh. Autonomia sa este de până la 300 km în conformitate cu normele WLTP, acoperind, în principiu, toate necesitățile de deplasare ale vieții metropolitane de zi cu zi. Prețul său de bază este de 25.000 de euro.

Renault 5 E-Tech electric are tot ce este nevoie pentru a face tranziția electrică mai desirabilă. Cu un design care câștigă inimile, o ținută de drum și un dinamism de neegalat în segmentul B, emblema pop oferă o experiență încântătoare și facilă în ceea ce privește tehnologia electrică și digitală.


Renault 5 E-Tech electric dispune de sistemul OpenR Link de ultimă generație, împreună cu peste 50 de aplicații și servicii utile. Renault 5 E-Tech electric va fi asamblat la fabrica din Douai într-un ciclu scurt de producție, folosind un ecosistem compact de furnizori situat pe o rază de 300 km de complexul ElectriCity. Acest ecosistem înseamnă că Renault 5 E-Tech electric, la fel ca restul gamei de vehicule electrice Renault, este eligibil pentru eco-bonusul guvernamental de 5.100 de euro.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE