Debut pentru Alfa Romeo Junior Ibrida la Salonul Auto de la Paris, într-un stand plin cu tentații italiene irezistibile.

vezi galeria foto

Venind în întâmpinarea stilului de viață familial metropilitan contamporan, Alfa Romeo Junior Ibrida cu grup motopropulsor de 136 CP completează oferta deja bine garnisită a seriel de SUV-uri italiene calibrate pe standardele clasei mici. Accentele dinamice ale designului său se integrează perfect în spiritul Alfa, ilustrat cu generozitate la nivelul întregului stand.


În versiune Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale, mașina atrage atenția prin țeava de eșapament dublă, jantele din aliaj „Fori’ de 18 inchi și un pachet Sport care include scaune Sabelt, tapițerie Alcantara plus detalii exterioare sportive alături de noua grilă „Legend’. Pentru cine se află în căutarea unei sportivități substanțiale, italienii au expus alături de Alfa Romeo Junior Ibrida Speciale varianta de vârf Alfa Romeo Junior Veloce 280 (aflată pentru prima oară pe teritoriu francez).


O reflectare pe măsură a legendei Alfa Romeo a fost materializată prin prezența la stand a sportivei exclusiviste Alfa Romeo 33 Stradale, automobil creat în urma unei consultări excepționale a fanilor și clienților de top ai mărcii, care va fi produs în doar 33 de exemplare.

La stand se află și Alfa Romeo Tonale – modelul 2025, acest SUV compact având un interior modernizat, inclusiv un tunel central regândit, un nou selector rotativ pentru transmisia automată și un afișaj restilizat al tabloului de bord. Exemplarul expus este o versiune Veloce în configurația Ibrida, cu un motor turbo de 1,5 litri în 4 cilindri și 160 CP cu turbină cu geometrie variabilă (VGT), cuplat la noua transmisie cu dublu ambreiaj cu 7 trepte, asistat de un motor electric integrat „P2′ de 48 V, 15 kW și 55 Nm (135 Nm cu raportul de transmisie 2,5:1), care poate antrena roțile chiar și atunci când funcționarea motorului cu ardere internă este sistată.


În completarea colecției Alfa Romeo prezentate la Paris, este expusă și Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Super Sport de 520 CP, ediția specială limitată – tehnica sa este disponibilă și sub forma SUV-ului Alfa Romeo Stelvio – care aduce un omagiu istoriei sportive a mărcii prin celebrarea primei sale victorii la Mille Miglia în 1928 cu legendarul model 6C 1500 Super Sport. În personalizarea mașinii se evidențiază printr-o reinterpretare îndrăzneață a logo-ului Quadrifoglio, acum în negru pentru prima dată în cei peste 100 de ani de istorie.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE