Decarbonizarea transporturilor – prioritate pentru IVECO, ilustrată prin oferta mărcii italiene la IAA Transportation 2024.

vezi galeria foto

Nici nu se putea găsi un prilej mai biun decât tradiționalul salon IAA Transportation de la Hanovra, destinat vehiculelor comerciale, pentru ca IVECO să-și expună demersul amplu și complex orientat către decarbonizarea transporturilor. Unul dintre argumentele sale forte: noul șasiu electric eMoovy dezvoltat împreună cu Hyundai în segmentul vehiculelor comerciale ușoare medii de 2,5-3,5 t.


IVECO își aduce expertiza dovedită și moștenirea profesională într-un nou segment cu eMoovy, proiectat de la zero în parteneriat cu Hyundai Motor Company pentru a oferi o soluție cu zero emisii pentru misiunile urbane ale profesioniștilor din domeniul transporturilor. Singurul șasiu electric din segmentul mediu 2,5t – 3,5t, se remarcă prin rezistența, robustețea și versatilitatea remarcabile, precum și prin designul ușor de modificat pentru aplicații multiple.

Cabina, construită de Hyundai, stabilește noi standarde în ceea ce privește viața la bord, oferind un confort asemănător celui al unei mașini, îmbinat perfect cu funcționalitatea. eMoovy „Se conduce ca o mașină, funcționează ca un camion’, oferind o soluție profesională personalizată, fără emisii, pentru fiecare misiune.


Un alt argument prin care IVECO își susține demersul de perspectivă constă în noul camion IVECO S-eWay Rigid este prezent în premieră internațională, oferind o soluție de transport flexibilă cu emisii zero care corespunde tuturor exigențelor urbane și regionale.

Strategia IVECO conduce la o evoluție constantă și la extinderea portofoliului său, oferind o gamă completă de tehnologii de propulsie pentru a-și sprijini clienții în tranziția lor către emisii zero, fără a compromite performanța și costul total de proprietate. „Aici, la IAA Transportation, dezvăluim cele mai recente produse rezultate din abordarea noastră neutră din punct de vedere tehnologic. Noile S-eWay Rigid și eMoovy completează gama noastră puternică de vehicule electrice pentru a le oferi clienților noștri flexibilitatea unei game extinse de vehicule cu ADN-ul profesional, versatilitatea, performanța și robustețea care sunt marca IVECO’, a declarat , Luca Sra, președinte Truck Business Unit cu prilejul conferinței de presă de la deschiderea stndului IVECO, în cadrul salonului IAA Transportation 2024 de la Hanovra.


CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE