APIA lansează invitația la ”Forumul Mobilității Sustenabile și Accesibile” – ediția globală 2024

vezi galeria foto

Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România – APIA transformă pentru două zile Bucureștiul în ‘Capitala Mondială a Mobilității Sustenabile’, prin organizarea celui mai important eveniment dedicat industriei auto din 2024: Forumul Mobilității Sustenabile și Accesibile – ediția globală, în data de 17 octombrie 2024, la Grand Hotel București.


Un eveniment vizionar, pentru un viitor sustenabil

Industria auto se află într-un moment de cotitură la nivel mondial, iar Forumul Mobilității Sustenabile și Accesibile 2024 oferă cadrul perfect pentru a explora provocările și oportunitățile emergente. Reunind lideri din industria auto din peste 25 de țări, factori de decizie politică, experți în tehnologie și reprezentanți ai principalelor companii din zona de mobilitate, evenimentul va dezbate soluțiile inovatoare care vor modela viitorul transportului rutier. De la tranziția către vehicule electrice și biocombustibili până la dezvoltarea infrastructurii și tehnologii de conducere autonomă, forumul APIA va aborda cele mai relevante teme ale momentului.


Decarbonizare și Electrificare – cele două tendințe majore, în focus

Într-o lume în care sustenabilitatea devine un obiectiv prioritar, forumul APIA se va concentra pe două direcții strategice: decarbonizarea și electrificarea. În cadrul celor două paneluri de discuție, participanții vor avea ocazia să afle direct de la sursă cum se conturează viitorul mobilității la nivel global, în era tranziției către sustenabilitate. Regăsiți aici agenda detaliată.

Multiple perspective valoroase, din principalele piețe auto de pe cele 6 continente, vor fi prezentate de către vorbitori de renume, precum:


  • John Bozzella, Președintele Organizației Internaționale a Constructorilor de Automobile – OICA) și Președinte al Alianței pentru Inovație în Industria Auto din SUA;
  • Sigrid de Vries, Director General al Asociației Europene a Producătorilor de Automobile – ACEA;
  • Fu Bingfeng, Vicepreședinte Executiv și Secretar General al Asociației Producătorilor de Automobile din China – CAAM;
  • Michael Hawes – Director Executiv al Societății Producătorilor și Comercianților de Automobile din Regatul Unit – SMMT.

Pe https://fms.green/ puteți vedea toate personalitățile care vor urca pe scena forumului organizat de APIA, prezențe memorabile pentru piața auto din România.

Ne vor vorbi despre soluții pentru digitalizarea, accesibilitatea și sustenabilitatea transportului pe plan local:

  • Dan Chitaru – Președinte al MG Romania și KIA Romania
  • Sorin Bârsan – Chief Operating Officer la Sales Partner
  • Radu Căprău – Membru al Consiliului Director – OMV Petrom
  • Ioana Voinescu – Șef Departament Sustenabilitate la BCR

Împreună definim viitorul sustenabil al mobilității

Participarea la Forumul Mobilității Sustenabile și Accesibile, organizat de APIA pe 17 octombrie 2024, asigură numeroase oportunități unice pentru cei prezenți în sală:

  • Stabilirea unor conexiuni valoroase și ale unor parteneriate strategice cu experți în domeniul auto la nivel global, cu liderii unor companii de referință în zona de mobilitate și sustenabilitate, cu specialiștii
  • APIA și reprezentanți ai autorităților publice din Uniunea Europeană si România;
  • Participarea la dialoguri provocatoare și obținerea unor 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐢𝐧 𝐞𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞, de pe cele 6 continente, despre cele mai recente progrese în vehicule electrice, biocombustibili, tehnologii de conducere autonomă și infrastructură de transport inteligent;
  • Contribuția activă la definirea viitorului mobilității și a tranziției rapide și eficiente către sustenabilitate și accesibilitate.

Accelerăm pe drumul către o mobilitate sustenabilă și accesibilă alături de: KIA, MG, PIRELLI, PWC, SALES PARTNER, HIDROELECTRICA, MAN, BRD SOGELEASE, BCR, OMV PETROM, PEUGEOT, ROMPETROL, SSANG YONG, ELDRIVE, CONCORDIA, FPPG (Federația Patronală petrol și Gaze), APCE (Asociația Prosumatorilor și a Comunităților de Energie) și BRCC (British Romanian Chamber of Commerce).

Mai multe detalii despre agendă, speakeri și înscrierea la eveniment sunt disponibile pe pagina – https://fms.green/

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE