În caz că mai sunt doritori de sportivitate patentată, reală și înmatriculabilă, noul Subaru WRX tS le iese acum în întâmpinare.

vezi galeria foto

Deși au devenit o prezență discretă pe piață, sportivele mărcii Subaru nu au încetat să fie produse. Ba chiar se lansează și variante împrospătate, ca de exemplu Subaru WRX tS. Indicativul tS vrea să spună tuned by STI’. În definitiv, cu ce avem de-a face aici?


Subaru Tecnica International este un nume reprezentativ pentru ingineria inspirată de motorsport. Noul Subaru WRX tS reflectă tradiția de înaltă performanță Subaru, integrând amortizoare reglabile electronic rvizuite de STI, jante cu diamentrul de 19 inchi și anvelope 245/35 R19 Bridgestone Potenza S007, frâne Brembo cu etrierele finisate în auriu și un sistem Drive Mode Select (deja cunoscut de la WRX GT), care vă permite să personalizați abilitățile dinamice ale mașinii.

Exteriorul lui Subaru WRX tS mizează pe accente stilistice cu textură Crystal Black Silica, în timp ce în în interior sunt montate ornamente albastre, scaune Recaro și un tablou de bord LCD configurabil, complet digital. Debutul pulbic al lui Subaru WRX tS 2025 a avut loc cu prilejul evenimentului Wicked Big Meet, cel mai mare festival pentru entuziaști Subaru din America, pe 2 iunie.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE