(P) De ce să alegi automatizări pentru uși de garaj, de la Alexiana?

Se pune mult accent în ultima vreme pe protejarea bunurilor, indiferent că sunt personale sau echipamente ori produse folosite in scop profesional. În special autoturismul este cel vizat, acesta fiind indicat să fie pus la adăpost la lăsarea serii.

Garajele ar fi prima opțiune pentru a face acest lucru, deoarece acestea protejează de temperaturile excesive. În al doilea rând, un garaj cu închidere automatizată presupune și alte avantaje, de ordin de securitate. Nu în ultimul rând, un garaj cu uși secționale poate adăposti și alte tipuri de bunuri personale.

Oferta de la Alexiana Group cuprinde uși de garaj, cu atomatizările aferente.

 

Automatizări uși garaj și rulouri exterioare

Pe lângă locuința personală sau chiar în spațiile libere dintre blocuri se pot construi diferite anexe care să deservească scopului de a adăposti bunuri, să devină garaje. Pentru alții, acesta este inclus în proiectul de casă pe care și-o construiesc, uneori fiind chiar alipit acesteia. Însă, în ambele cazuri vorbim despre același scop, de a proteja mașina personală, dar nu numai. Caz în care, indiferent de mărimea garajului, alegerea ușii potrivite este necesară.

Dacă nu este de calitate, disconfortul creat este imediat resimțit. Însă, Alexiana are răspunsul potrivit, în acest caz e vorba de automatizari usi garaj si rulouri exterioare.

Cu ușa de garaj potrivită nimeni nu își va face griji că acesta nu va fi în siguranță. Deschidere și închidere ușoară, automatizată sau cu ajutorul telecomenzii, iată oferta unică de la Alexiana Group.

 

Avantajele automatizărilor sunt incontestabile

Nu doar ușile de garaj pot beneficia de această ofertă, dar și orice tip de poartă sau rulouri exterioare. Este mult mai simplu și mai ușor ca acestea să se deschidă astfel:

– folosind telecomanda.

– folosind telefonul, prin intermediul unei aplicații ce are nevoie de conectare la internet sau cu un modul GSM atașat la motor. Clasica variantă când suni la un număr alocat și astfel este transmisă comanda de deschidere a ușii.

Cum timpul este o resursă prețioasă, nimeni nu vrea să îl piardă, așadar automatizarea este de dorit. Chiar și în cazul porților de acces, acestea se pot deschide mai repede.

Echipa Alexiana pune la dispoziția clienților o gamă variată de automatizări, sub formă de kit-uri. Acestea se pot monta la ușile de garaje, la porțile de acces, la bariere sau rulouri exterioare. Accesorii și produse premium, asta aduce Alexiana pe piață, branduri de profil. Asistența profesională și reviziile aparțin tot firmei, care se deplasează și pentru montare.

Pentru a beneficia de garanții extinse este nevoie de respectarea indicațiilor oferite de echipa de specialiști.

 

Oferte personalizate și garanții extinse, doar la Alexiana Group

Atât pentru uz personal, cât și rezidențial, ofertele de la Alexiana sunt personalizate, în funcție de ceea ce își doresc clienții. Cu ajutorul calculatorului de pe pagină, se poate estima un preț pentru uși de garaj. În felul acesta clienții vor ști în ce buget se încadrează.

Dacă montajul a fost realizat exclusiv de echipa Alexiana, garanțiile pot fi extinse până la 10 ani, cu revizie la doi ani de la montaj. Clienții care se înregistrează online beneficiază de încă un an de garanție.

 

Pentru vizualizarea acestor oferte și comenzi accesați pagina oficială alexiana.ro.

 

Sursa foto: alexiana.ro

 

Contact:

[email protected]

0230560560

0755111222

Adaugă un comentariu