(P) Eleganță la volan – top rochii elegante de la DY Fashion pe care să le porți când conduci

Pentru unii, nimic nu pare mai sexy ca femeia care conduce și refuză un mijloc de transport în comun, chiar și în situațiile în care este invitată la un event fastuos. Slăvite fie cocktailurile non-alcoolice. Ce poate însă incomodă, este ținuta.

Cum se împacă eleganța cu șoferia? Pentru cele care au descoperit colecția de rochii elegante de la DY Fashion, ar putea spune că nimic nu este un inconvenient. Iată și ce rochii ar putea fi suficient de lejere pentru a conduce fără rețineri, suficient de elegante pentru evenimentul la care participă.

# Rochiile A line

Dintotdeauna pare că acestea au reprezentat tipul de rochie versatilă, întrucât este potrivită pentru orice tip de siluetă. Mai mult decât atât, poate fi și elegantă, potrivită pentru evenimente mai pretențioase, pentru întâlniri de business sau ocazii speciale, de familie. La DY Fashion sunt suficient de multe tipuri de rochii de acest tip, disponibile într-o varietate de mărimi, culori, dar și materiale. Spre exemplu, sunt aici afișate rochii cu mâneci transparente, cu broderii, cele cu print floral, în cloș, cu mâneci lungi sau cele din voal.

Marele lor avantaj este că îți permit să faci mișcări ample, să poți dansa toată noaptea, dar și când ești la volan să stai confortabil.

# Rochiile care au crepeu generos

Dacă este să facem un top al rochiilor extrem de feminine, ei bine cele cu un crepeu generos de-a lungul piciorului câștigă detașat. Poate fi vorba de rochii de orice lungime, când există crepeu generos nu are cum să nu îți fure privirea. Astfel de ținute sunt, bineînțeles, disponibile la DY Fashion. În funcție de personalitatea purtătoarei, de ceea ce își dorește să exprime prin ceea ce poartă, ar putea alege rochia mulată pe corp și cu crepeu sau una A line care surprinde grațios, în mișcare, linia piciorului, datorită crepeului.

# Rochiile cu pliuri

Au și ele marele avantaj al fustei mai ample, care permite mișcări lejere. Prin urmare, este tipul de rochie pe care orice șoferiță ar putea să o aleagă. Poate fi la fel de versatilă ca și altele, în funcție de lungime, croi în partea de sus, aplicații și design, putând fi rochia perfectă pentru o ținută de gală sau una casual. Astfel de rochii sunt disponibile la DY Fashion în stoc.

Pentru că acum este sezonul prielnic, rochiile din catifea sunt cele pe care nu ar trebui să le omiteți. Au eleganță aparte, au acel luciu inegalabil și chiar dacă vorbim de un material dens și o țesătură mai sofisticată, face față cu brio acestei perioade din an. Rochiile din catifea din cadrul magazinului online dyfashion.ro sunt diverse, și, foarte important, disponibile în mărimi mari de asemenea – adică tot ce trece de XL, până la 3XL.

Româncele, în topul femeilor frumoase din lume

Se spune că româncele au cucerit inimile publicului și că se numără printre cele mai frumoase femei. Nu este un mit, nu este un zvon, este o realitate. Ori ținând cont de acest lucru, este evident că sunt răsfățate de bun gust și diversitate în modă. Magazinul online DY Fashion este o demonstrație a ceea ce ar trebui să însemne răsfățul pentru ele. Aici vor găsi unul din cele mai mari stocuri de rochii, zeci de modele sunt adăugate săptămânal, pentru că noi colecții sunt lansate. Mare parte din toate acestea sunt creații românești, produse și sub brand propriu, într-o fabrică din țară.

DY Fashion este magazinul online pe placul oricărei femei, magazinul în care moda este accesibilă.

Contact:
[email protected]
0376.44.88.00

Sursă foto: dyfashion.ro

Adaugă un comentariu