Revista AUTO BILD Nr. 356 din iunie 2024

Revista AUTO BILD Iunie/2024 este disponibilă în rețelele de distribuție. Iată subiectele pe care vi le propunem în această ediție:

Noutăți

Morgan Midsummer este rezultatul colaborării dintre britanici și casa de design Pininfarina.

Auto China 2024

Renault Symbioz vine în aglomeratul segment C al gamei Renault, francezii reușind să acopere toate nevoile unei familii mici, atât pe electric, cât și pe convențional.

Ferrari 12Cilindri reprezintă rezultatul ultim, dar și suprem, celebrând motorul pe care îl are menționat chiar în nume.

TEST & TEST DRIVE

BMW iX2 xDrive30: BMW X2 este fratele coupe al lui X1 încă din 2018. A doua generație cuprinde și o versiune cu propulsie pur electrică, iX2.

Nissan Aryia e-4ORCE Evolve Plus: vine în versiunea cu 389 CP. Să vedem ce fac în plus cei 87 CP.

 

Test comparativ

Comparativ: Volvo EX30 Single Motor Ext. Range și Cupra Born e-Boost 58 kWh își propun să ofere un stil distinct la un preț corect. Dar care sunt rezultatele?

Reportaj

Exclusiv: Lotus on track – Vehiculele Lotus sunt extrem de rare în Europa de Est. Să ai șansa să conduci alături de trei modele pe circuit… asta înseamnă că ți-a pus Dumnezeu mâna în cap! Povestea a fost posibilă la traseul Drakon din Bulgaria doar cu ajutorul băieților minunați de la Lotus Sofia.

Exclusiv: În vizită la Vilner – Pentru personalizarea în cele mai mici detalii sau schimbarea totală a interioarelor, Vilner este răspunsul la ceea ce înseamnă perfecțiunea execuției și a designului dincolo de imaginația oricărui client.

Extratour

Cu SsangYong Torres prin sudul Dobrogei: Nu-i așa că îi stă bine lui SsangYong Torres lângă lanul de rapiță? Și ar trebui să dai la pagina 60 ca să vezi unde îi mai șade bine în sudul Dobrogei.

 

Service

Second-hand: Mazda CX-3 2.0 Skyactiv

Adaugă un comentariu