2024 Goodwood Festival of Speed va găzdui prima apariție publică pentru MINI John Cooper Works E PROtotype.

Anunț inedit în perspectiva 2024 Goodwood Festival of Speed, care va începe pe 11 iulie: acolo va putea fi văzut în premieră și MINI John Cooper Works E PROtotype, înaintea premierei mondiale din toamnă a versiunii de serie. De ce ne preocupă acest model în mod special?

Poate că automobilele electrice nu sunt încă suficient de convingătoare, generic vorbind, dar ele evoluează și își cizelează argumentele. De asemenes, sistemele de propulsie electrice au un semnificativ potențial sportiv, iar unul dintre proiectele axate pe această idee a fost Racing MIMI, dezvoltat în România.

De-a lungul a trei ani de prestații apreciabile în motorsport, Racing MIMI a demonstrat deja potenţialul sportiv al modelor electrice MINI, acum adus la un nivel superior. În prelungirea temei, vizitatorii de la 2024 Goodwood Festival of Speed vor avea prilejul să vadă de aproape prototipul celul mai performant MINI electric de serie, numit MINI John Cooper Works E PROtotype. Notăm că viitorul portofoliu John Cooper Works va include atât modele pe benzină, cât şi modele electrice.

Premiera dinamică de la Goodwood Festival of Speed oferă o privire asupra viitorului automobilelor electrice de înaltă performanţă, prezentând designul emblematic şi măiestria inginerească a MINI. Fanii şi pasionaţii de automobile deopotrivă se pot aştepta la o prezentare de neuitat a capacităţilor MINI John Cooper Works E PROtotype în timp ce abordează coasta provocatoare.

Sărbătorind premiera mondială la sfârşitul acestui an, MINI John Cooper Works E reprezintă o mişcare îndrăzneaţă în evoluţia mărcii MINI, combinând moştenirea sa bogată din motorpsort cu tehnologia de ultimă oră. Într-o conexiune istorică referitoare la Mini Cooper S și victoria sa de la Raliul Monte Carlo din 1964 (în urmă cu 60 de ani), maşina pregătită pentru 2024 Goodwood Festival of Speed prezintă un camuflaj distinctiv, proiectat de echipa de design MINI, şi numărul de concurs “37”.

Adaugă un comentariu

Articole similare