Automobilele s-au scumpit. Decât să cumperi unul, poate e mai bine să-l închiriezi fix atunci, când și unde ai nevoie.

Tendința menționată în titlu ia amploare. Dincolo de ascendența leasingului pe piața auto, s-a făcut remarcat și un vârf de cerere pentru închirierile auto în luna august, după cum ne spune AVIS, furnizor de soluții de transport. Creșterea rezervărilor față de aceeași perioadă a anului trecut evidențiază un interes tot mai mare de a călători în rândul turiștilor români.

Ca de obicei, august a fost perioada de vârf pentru închirierile de mașini în România în cazul companiei AVIS. Faptul se datorează sezonului estival și creșterii numărului de călătorii, atât interne, cât și internaționale. Ca și până acum, cei mai mulți români au optat să plece în vacanță în această vară în lunile iulie și august.

Majoritatea rezervărilor de automobile din această lună au fost făcute pentru călătorii internaționale către destinații din Europa, dar s-a observat o creștere semnificativă a rezervărilor în orașe din Asia. În plus, 90% dintre români preferă pachetele de protecție completă atunci când călătoresc în străinătate. Această tendință reflectă dinamica generală a pieței și preferința tot mai mare pentru servicii de închirieri auto flexibile și de încredere.

AVIS lucrează constant pentru a îmbunătăți experiența clienților. Compania a lansat QuickPass, o soluție digitală inovatoare menită să eficientizeze procesul de închiriere, permițând clienților să plece mai repede la drum. Cu ajutorul QuickPass, contractul de închiriere începe să fie procesat încă dinainte ca beneficiarul să ajungă la ghișeu, iar clienții doar își introduc datele online, fac rezervarea și confirmă. Indiferent dacă rezervarea a fost făcută cu o lună înainte sau chiar în acel moment, AVIS va accelera procesul de preluare a mașinii pentru solicitanți.

Ajungând la destinație, clienții pot merge la punctele de servicii dedicate QuickPass pentru a finaliza procesul. După ce prezintă permisul de conducere, cardul de plată, un act de identitate suplimentar și oferă o semnătură, clienții vor primi cheile și își pot începe călătoria.

Pentru a asigura calitatea serviciilor sale și pentru a răspunde cererii în creștere, AVIS România a făcut investiții strategice în extinderea flotei și în îmbunătățirea portofoliului de servicii. Compania oferă o gamă diversificată de vehicule, de la mașini compacte la SUV-uri, 8+1, microbuze și mașini electrice, asigurându-le clienților acces la vehiculul ideal pentru nevoile lor de călătorie.

AVIS oferă asistență rutieră 24/7 și opțiuni flexibile de închiriere, punând la dispoziție o varietate de planuri de închiriere, inclusiv opțiuni zilnice, săptămânale și lunare, pentru a răspunde cerințelor diverse  ale clienților.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare