Calibrare de preț tentantă pentru Renault Rafale E-Tech Full Hybrid, noul SUV-coupe al francezilor din clasa medie.

Prin seria Renault Rafale E-Tech, marca franceză își dinamizează ofensiva din clasele superioare mizând, deopotrivă, pe stil original, bine presonalizat, și tehnologie avansată. Nu a fost neglijat nici aspectul financiar, după cum o demonstrează prețul de bază de 39.900 de euro (TVA inclusă), începând de la care este propusă versiunea Renault Rafale E-Tech Techno.

Oferta Renault Rafale E-Tech este structurată pe două linii de dotare, numite Techno și Alpine. Ilustrând o inspirație sportivă rafinat abordată stilistic, Renault Rafale E-Tech Alpine este accesibil începând de la prețul de 44.000 de euro (TVA inclusă). Primele livrări ale acesteia din urmă vor demara în toamna anului curent.

Sistemul de propulsie din dotarea variantelor Renault Rafale E-Tech Full Hybrid este, în același timp, puternic și eficient. La o putere maximă de 200 CP, consumul mixt (WLTP) este de numai 4,7 l/100 km (emisii de CO2 de 105 g/km). Renault va introduce și versiunea E-Tech 4×4 de înaltă performanță și 300 CP până la sfârșitul anului. Dimensiunile de gabarit ale lui Renault Rafale E-Tech sunt: lungime – 4710 mm, lățime – 1860 mm, înălțime – 1610 mm, volumul standard al portbagajului fiind de 530 l.

Adaugă un comentariu

Articole similare