Designul mașinilor propuse sub mărci chinezești a ieșit din faza copierilor, după cum și cazul Lynk & Co. 02 o demonstrează cu prisosință.

La ofensiva internațională a mărcii chineze tocmai s-a alăturat și noul BEV-crossover Lynk & Co. 02. Acesta atrage atenția printr-un stil hightech-sportiv și, mai ales, prin originalitatea designului, în sine. Calitatea de fabricație, la rândul ei, se prezintă aparent bine.

Se poate acorda încredere și pe plan tehnic acestor automobile? Păi, da. Cam tot atâta câtă se poate acorda și unui Volvo EX30 (cel mai mic SUV din gama mărcii suedeze). Intrarea mărcii originare din Göteborg în grupul Geely începând din 2010 a dus la dezvoltări interesante atât pentru Volvo, cât și pentru automobilele chinezești ale mărcii Lynk & Co.

În cazul de față, numai proporțiile plus linia pavilionului și forma portierelor din spate permit unui ochi exersat să observe apropierea tehnică dintre seriile de clasă mică propuse de Volvo și Lynk & Co. În aceste condiții, adăugăm că Lynk & Co. 02 (numit Z20 în China) a fost creditat oficial cu o autonomie de 445 km.

„Noul 02 reprezintă următoarea fază de expansiune pentru Lynk & Co.' A declarat Nicolas López Appelgren, CEO Lynk & Co International. „Ne extindem sistemul de afaceri, ne creștem portofoliul de produse și ne aventurăm pe noi piețe. Acești pași strategici subliniază angajamentul Lynk & Co de a oferi mai multe opțiuni, flexibilitate și acces clienților săi'.

Creat în studioul de design global al Lynk & Co din Göteborg, Link & Co 02 a fost adus la viață printr-o colaborare fără precedent în industrie între clienții SUV-urilor cu propulsie plug-in hybrid din seria Lynk & Co 01 și echipele de proiectare și inginerie ale mărcii. Clienții au influențat semnificativ caracterul noii mașini, contribuind cu peste 6000 de mesaje despre cele mai dorite funcții prin intermediul programului Co:lab – una dintre aplicațiile auto de origine Lynk & Co care permite utilizatorilor să ofere feedback digital când se află la bordul vehiculului.

Lynk & Co 02 a devenit disponibil pentru vânzări online în Europa pe 11 octombrie 2024, cu prețuri începând de la 35.495 de euro.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare