Echipament outdoor modern și SUV-uri asemenea: Jeep Avenger 4xe preia stilul The North Face la noua sa ediție specială.

Parteneriatul dintre Jeep și The North Face poartă o amprentă montană, cu o inspirație estetică axată pe masivul Mont Blanc. Rezultatul acestei colaborări mizează pe un design inovator și materiale avansate, reflectând valorile ambelor mărci și un angajament comun față de explorare, natură, libertate și sustenabilitate.

„Acest parteneriat este conceput cu scopul de a deschide calea către un viitor mai sustenabil, oferind o viziune nouă a explorării printr-o experiență de produs cu adevărat exclusivistă și inovatoare. Este rezultatul unei descoperiri reciproce profunde, înrădăcinată în valori împărtășite și trăsături comune, care reflectă excelența reprezentată de ambele mărci’, a declarat Eric Laforge – directorul mărcii Jeep în Europa.

Inspirat de lumea naturală, în special de munți, acest parteneriat celebrează frumusețea și puterea naturii pentru a găsi noi perspective de explorare. Vor fi disponibile 4.806 unități Jeep Avenger 4xe The North Face Edition, reflectând înălțimea Mont Blanc, fiind o emblemă maiestuoasă a inspirației.

„Masivul Mont Blanc a servit mult timp drept teren de testare pentru alpiniști, provocându-i să găsească modalități de a se deplasa mai rapid, mai ușor, și mai eficient în munți. Această căutare permanentă a motivat The North Face să dezvolte îmbrăcăminte și echipamente care să răspundă cerințelor unor astfel de medii extreme și reprezintă un simbol important al parteneriatului dintre cele două mărci ale noastre’, a declarat Mariano Alonso, Director General The North Face EMEA.

Jeep Avenger 4xe The North Face Edition este rezultatul unui efort de colaborare între echipele de design ale celor două mărci, care au lucrat mai bine de doi ani la realizarea acestui proiect. Aceștia au îmbinat cu îndemânare elemente iconice cu materialele adecvate plasate strategic, alături de un design funcțional care încorporează nuanțe neutre, mimetice, care reflectă mediul natural. Această abordare unică a avut ca rezultat un produs care întruchipează perfect filosofia explorării ecologice, îmbinând estetica pentru a celebra aventura.

Jeep Avenger 4xe The North Face Edition este echipat cu un grup motopropulsor hibrid alimentat la tensiunea de 48 V și tracțiune integrală, reprezentând un progres semnificativ în călătoria către electrificare a mărcii Jeep, menținând în același timp angajamentul mărcii față de performanță.

Acest parteneriat face din Jeep Avenger 4xe The North Face Edition nu doar un produs exclusivist, în care formele și modelele au o funcție, ci și răspunsul pentru cei care, asemenea pasionaților celor două mărci, aspiră să descopere natura într-un mod sustenabil, prin calitate, practicabilitate, siguranță și confort.

Adaugă un comentariu

Articole similare