Salonul Auto București & Accesorii 2024

Între 1 – 6 octombrie 2024 are loc Salonul Auto București & Accesorii 2024 la Romexpo, în Pavilionul B2 și zona exterioară adiacentă.

Indiferent dacă sunteți un pasionat de mașini, un profesionist din domeniu sau doriți să petreceți o zi plăcută alături de familie și prieteni, Salonul Auto București & Accesorii 2024 oferă o experiență interesantă.

Marți, 1 Octombrie, ora 12.00 pentru se va marca Deschiderea Oficială și conferința de presă a SAB & Accesorii 2024 ce va avea loc la intrarea Pavilionului B2 – Romexpo, în prezența oficialităților Ministerelor de Resort, Instituțiilor Partenere, cât și ai Jandarmeriei Române.

Ediția din acest an aduce în prim-plan modele concept, premiere naționale și noutăți ale sezonului 2024-2025, cât și ofertele speciale ale companiilor participante, aparținând brandurilor: Alfa Romeo, BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, LeapMotor, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, MG, MINI, Mitsubishi, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota. De asemenea la SAB va fi prezentă compania SUV CARS, importatoare a mărcilor: DFSK E5, DFSK Fengon 600, BAIC BJ60 și SWM G03F Tiger. Allview va prezenta noul CityZEN. Maxx Mobility vor fi prezenți cu mărcile Geely și Lynk & Co. Nu în ultimul rând compania AutoVision, va prezenta noul Microlino.

Mobilitatea electrică are și la această ediție a SAB & Accesorii 2024 o prezență accentuată, păstrând astfel trendul de dezvoltare și extindere al acestui segment din ce în ce mai important în industria auto la nivel global. Numeroase companii expozante prezintă vehicule electrice, de la mașini, scutere, până la biciclete electrice, alături de stații de încărcare și tehnologii de ultimă generație, prezentate de numeroase companii expozante de top.

Ce vă așteaptă la Salonul Auto București & Accesorii 2024

Premiere naționale și sute de modele auto expuse:

  • SMT Pallady este reprezentant al mărcii Subaru și dealer în zona de est a Bucureștiului pentru mărcile SsangYong și MG. Subaru va prezenta publicului din cadrul evenimentului SAB & Accesorii 2024 în premieră un nou model pe piața auto din România al mărcii nipone. La standul SMT vor fi expuse rezultatele mărcii coreene SsangYong: Tivoli, Korando, Torres, Rexton, Musso Grand si Korando e-Motion. În timp ce MG, marca britanică deținută de grupul chinez SAIC va prezenta în premieră noile modele MG ZS Hybrid+, MG HS, MG3 Hybrid+ și MG4.
  • Autonet Kia va participa la Salonul Auto București & Accesorii 2024, prezentând o gamă variată de modele, inclusiv Kia Sportage, Kia XCeed, Kia Ceed, Kia Ceed SW, Kia Stonic, Noul Kia Sorento, Kia EV6 și Kia Niro EV. Vizitatorii sunt invitați să descopere noutățile din portofoliul Kia și să afle care model se aliniază cel mai bine cu stilul lor de viață. În același timp, Autonet Suzuki va prezenta modelul Suzuki S-Cross, Suzuki Swace, Suzuki Ignis, Noul Suzuki Swift, Suzuki Noua Vitara și SUV-ul Suzuki Akross, ce combină performanța de vârf cu tehnologia eco-friendly, va fi de asemenea expus.
    Arian Motors prezintă cu mândrie la SAB, noul Mazda MX-30, primul SUV electric, care combină inovația și sustenabilitatea într-un design modern. Mazda CX-30 oferă agilitate de crossover, iar Mazda CX-60 redefinește eleganța urbană cu tehnologie de vârf. SUV-ul Mazda CX-5 este ideal pentru familii active, având tehnologie hibridă pentru confort și siguranță, în timp ce Mazda CX-80, cu până la 7 locuri, îmbină stilul sofisticat cu performanța remarcabilă.
  • Hondo Moto by Asko Group vă invită să descoperiți pasiunea pe două roți, oferind o gamă variată de scutere, pentru a găsi modelul potrivit pentru fiecare. Modelele PCX 125, FORZA 125, SH MODE 125 și SH 125i sunt ideale pentru deplasări rapide și eficiente, oferind totodată soluții de parcare mai ușoare și un impact ecologic redus, mai puțin timp petrecut în trafic. Honda by Asko Group pregătește flota de automobile și echipa de experți pentru Salonul Auto București & Accesorii, unde vor fi prezentate modelele vedetă: Honda Civic, Honda CR-V, Honda HR-V, Honda ZR-V și Honda Civic Type R, oferind ocazia de a descoperi ultimele noutăți din industria auto și integrarea acestora în stilul de viață modern.
  • Toyota România va expune modele de top în standul Asko Group la SAB, inclusiv RAV4, Yaris Cross, Corolla Sedan și C-HR. Pe durata evenimentului, vizitatorii pot beneficia de oferte speciale, iar la achiziționarea unui model Toyota, primesc un set de anvelope de iarnă cadou. Standul Toyota va prezenta întreaga gamă de automobile și avantajele exclusive disponibile în cadrul acestui eveniment.
  • Maxx Mobility vor fi prezenți cu mărcile Geely Auto și Lynk & Co. Geely România are plăcerea de a anunța lansarea oficială a noului SUV subcompact Coolray, primul model disponibil pe piața românească. În cadrul Salonului Auto București & Accesorii 2024, vizitatorii vor putea explora acest vehicul avansat, dotat cu tehnologie de vârf și echipat pentru a oferi o experiență de condus excepțională, la un preț accesibil. Lynk & Co nu se lasă mai prejos cu modelul irezistibil 01 (supranumit ‘Zero One’), mașina care le are pe toate.
  • SUV Cars va prezenta autoturisme și monocicluri. Mărcile prezentate vor fi: DFSK E5, DFSK Fengon 600, BAIC BJ60 și SWM G03F Tiger la #SAB2024. Pe parcursul expoziției, vizitatorii vor putea beneficia de oferte speciale și avantaje exclusive, având ocazia să descopere ultimele inovații din domeniul auto.
  • Allview Auto va expune la SAB vehicule electrice inovatoare, inclusiv modelul CityZEN, un vehicul 100% electric cu design compact și rezistent. Construit din oțel robust, CityZEN asigură siguranță și eficiență. Ambele versiuni ale modelului, cu 2 sau 4 locuri, dispun de un portbagaj generos de peste 800 de litri în versiunea cu 2 locuri, ideal pentru familii sau afaceri mici.

În standul Ssangro vă așteaptă modelele: Rexton, Musso, Torres, Korando și Tivoli. Anul acesta marele premiu oferit de SAB & Accesorii va fi pus la dispoziție de către SSangro și Hotelul Torres din Poiana Brașov. Premiul este un weekend de neuitat în cea mai frumoasă stațiune montană, Poiana Brașov, în cadrul Hotelului Torres de 5 stele, care garantează o experiență inedită, atât culinară cât și de odihnă și rafinament. Ssangro va facilita transportul câștigătorilor din București, cu mașina Torres, complet echipată cu plin benzină. Pe lângă confortul și siguranța călătoriei, vei avea ocazia să descoperi performanțele acestui SUV, urmârind cele mai frumoase peisaje montane.

Grupul Automobile Bavaria este prezent la SAB & A 2024 cu divizia de mașini rulate – Bavaria Used – și va expune modele BMW. De asemenea, Automobile Bavaria este unicul importator din România al noului brand auto, INEOS Grenadier și va prezenta publicului reunit la acest eveniment, autovehicule noi cu modelele mult așteptate ale INEOS Grenadier.

Roadhill Automotive vă așteaptă in standul lor cu cele mai noi modele de autoturisme și autovehicule comerciale FORD, să descoperiți un pachet special de oferte FORD SAB & Aceesorii 2024.

Microlino va fi expus în standul AutoVision la Salonul Auto București & Accesorii 2024, inovația care aduce mai aproape de un viitor mai verde și mai sustenabil. Acest vehicul electric compact cu un design minimalist și economic, eficient, reprezintă un simbol al mobilității urbane inteligente și prietenoase cu mediul. Ideal pentru cei care caută un mijloc de transport sustenabil, Microlino îmbină stilul cu funcționalitatea.

Țiriac Auto expune cele mai noi autovehicule comerciale ale brandurilor Ford și Mercedes-Benz, incluzând o gamă variată de vehicule electrice destinate transportului de marfă și persoane. De la utilitare compacte până la modele de mare capacitate, acestea sunt soluții moderne, eficiente și sustenabile pentru orice tip de afacere. În plus, Țiriac Auto va prezenta și o selecție de peste 30 de mașini rulate, diverse mărci și modele, pentru toate categoriile de buget. De la mașini compacte, SUV-uri sau limuzine, vizitatorii vor putea găsi în standul Țiriac Auto opțiuni atent selecționate, toate disponibile într-un singur loc.

În standul DAB Auto Serv va avea loc prezentarea în premieră a noului model Alfa Romeo Junior, primul SUV 100% electric din istoria mărcii.
Printre atracțiile principale ale standului DAB Auto Serv se numără: Noul FIAT 600, FIAT 500 Electric; Noul i30 FASTBACK, Noul IONIQ 5, Noul IONIQ 6, Noul SANTA FE PHEV, Noul TUCSON PHEV; Noul JEEP COMPASS, Noul JEEP GRAND CHEROKEE, Noul JEEP AVENGER 100% ELECTRIC; Noul MITSUBISHI ASX, Noul MITSUBISHI COLT, Noul MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV și ALFA ROMEO TONALE PLUG-IN HYBRID Q4.

Auto Italia își face prezența la SAB cu o apariție deosebită. Vă așteptăm să descoperiți eleganța italiană și performanța de top care vă aduce față în față cu cele mai spectaculoase modele și rafinamentul unei mărci legendare: Maserati.

La SAB 2024 veți regăsi și noul LeapMotor, C10, cu cea mai bună experiență de conducere din categorie și 420 km de autonomie WLTP.
Pentru cei interesați de biciclete am pregătit o gamă variată a produselor KUBA by Titanium Bike.

La SAB & Accesorii vor fi expuse și peste 600 de branduri din domeniul echipamentelor, spălătoriilor self service, pieselor, accesoriilor și serviciilor din domeniu, acestea fiind reprezentate pe o suprafață interioară și exterioară de peste 7000 mp.

Pasionații de moto au ocazia să descopere gama de produse pe două roți oferită de Honda Moto, SUNRA și Automobile Bavaria.

Conferințe, evenimente conexe, atracții pentru publicul larg și familii:

Marți, 1 Octombrie, ora 13.30 – conferința de presă SMT, la standul SMT din cadrul Salonului Auto București. Evenimentul va marca lansarea oficială Subaru, un nou model al mărcii nipone în prezența domnului Nicola Torregiani, Președinte Subaru Italia, Norisuke Tanaka, Vicepreședinte Subaru Italia, și Alexandru Damian, Director Adjunct SMT și reprezentant Subaru în România. În a doua parte a evenimentului, domnul Alexandru Popescu marketing manager SsangYong va prezenta rezultatele mărcii coreene SsangYong expusă la standul SMT, marcă prezentă cu modelele: Tivoli, Korando, Torres, Rexton, Musso Grand si Korando e-Motion. Vizitatorii vor putea vedea toate aceste modele și vor putea afla informații suplimentare direct de la specialiștii prezenți.

Marți, 1 Octombrie, ora 14:15 – conferință de presă Geely România, lansare oficială și introducere a SUV-urior Starray și EX5. Aceste vehicule sunt concepute în jurul principiilor de inovație, performanță și sustenabilitate. Geely este un brand internațional renumit pentru inovație și tehnologie, devenind unul dintre cei mai importanți jucători din industria auto globală. Compania își propune să ofere vehicule de înaltă calitate, cu tehnologii avansate și soluții sustenabile, pentru a redefini mobilitatea modernă. Vă așteptă la standul lor din cadrul #SAB pentru a explora aceste modele excepționale și pentru a descoperi viitorul mobilității.

Marți, 1 Octombrie, ora 15.00 – va avea loc conferința de presă Leapmotor, la standul Leapmotor din cadrul Salonului Auto București. Evenimentul va marca lansarea oficială a modelului C10, noul SUV de segment D al mărcii proaspăt lansate de Stellantis.

Moment aniversar pentru compania Expert Clean, sărbătorește în această toamnă 20 de ani de activitate, pe care-i marchează prin a 10 participare la Salonul Auto București & Accesorii. Le mulțumim partenerilor noștri fideli pentru sprijinul și încrederea acordată.

Bursa SAB 2024 – Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Salonul Auto București & Accesorii 2024 lansează concursul național, dedicat tinerilor inventatori români care folosesc inteligența artificială pentru a îmbunătăți mobilitatea urbană „AI – Arhitectul Mobilității Urbane Verzi’. Câștigătorul concursului va primi un premiu constând în 5.000 de euro și prezentarea proiectului în cadrul SAB & Accesorii. Înscrierea a avut loc până pe 25 septembrie și a încurajat participarea atât individuală, cât și în echipă. Pentru mai multe detalii despre concurs, vă rugăm să accesați site-ul: fundatiadanvoiculescu.ro. FDVDR vă așteaptă în standul lor pentru a descoperi viitorul mobilității. Air Motion, prima mașină cu aer comprimat, 100% românească, creată de Adrian Roșca, va fi prezentată în premieră la Salonul Auto București, în standul FDVDR.

De asemenea, Echipa de robotică TITANS de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr’ din București, veterani în competiția First Tech Challenge, va fi prezentă în standul FDVDR la SAB 2024. Au câștigat premii precum Think Award I și Judge Choice Award. Vă așteaptă să le descoperiți proiectele între 1- 6 Octombrie.

Vineri, 4 Octombrie, începând cu ora 10.30 – va avea loc o dezabatere în cadrul evenimentului Vinerea Verde la SAB & Accesorii, moderat de cunoscutul jurnalist Adrian Ursu și va reprezenta o platformă importantă de discuție despre soluțiile sustenabile și inovative în domeniul energiei al transporturilor și utilizarea inteligenței artificiale pentru crearea unui oraș verde. Tema competiției din acest an, organizată de FDVDR „AI – Arhitectul Mobilității Urbane Verzi’ în cadrul concursului Bursa SAB 2024, se încadrează perfect cu obiectivele dezbaterii, contribuind la conștientizarea și educarea publicului cu privire la potențialul tehnologiei în crearea unor medii mai prietenoase cu mediul înconjurător. Viitorii participanți sunt invitați să utilizeze inteligența artificială în vederea propunerii unor soluții inovatoare ce vor face transportul urban mai sigur, mai eficient și mai sustenabil, folosind AI pentru a îmbunătății eficiența și siguranța în mobilitatea urbană. Astfel, în cadrul dezbaterii va fi promovată inovația tehnologică în sprijinul unei mobilități urbane sustenabile.

Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 10:00, Asociația Specialiștilor din România organizează un curs tehnic gratuit în cadrul SAB & Accesorii 2024, axat pe inovații și subiecte actuale. Acest eveniment, rezultat al parteneriatului de 15 ani între SAB, ASAR și Autotehnica, sprijină profesioniștii din domeniu. Conform codului Codului Muncii, companiile trebuie să trimită angajații la cursuri de perfecționare o dată la doi ani. Împreună venim în sprijinul lor pentru a oferi participanților de la acest curs, eliberarea unei diplome la final care să ateste competențele dovedite și care le vor fi de ajutor în carieră.

Între 4 – 6 Octombrie pregătiți-vă de competiții pline de adrenalină cu sute de cai putere la SAB ARENA MOTORSPORT, unde veți putea urmări drifturi și demonstrații spectaculoase efectuate de cei mai talentați piloți din România. Vă așteptăm să spunem împreună 3,2,1 start!

Program SAB ARENA MOTORSPORT:

Vineri, 4 Octombrie:
11.00 – 12.00 Drift show
13.00 – 15.00 Drift show
16.00 – 18.00 Eveniment Go Ssang, Go SAB!

Sâmbătă, 5 Octombrie – Duminică, 6 Octombrie
11.00 – 12.00 Drift show
13.00 – 15.00 Drift show
16.00 – 18.00 Drift show

Vineri, 4 Octombrie, de la ora 16:00 – în zona SAB ARENA MOTORSPORT, va avea loc evenimentul Go Ssang, Go SAB – Vedetele se întrec la SAB! Juriul va fi format din Costel Cășunean care va evalua vedetele iar Cosmin Natanticu va fi prezentatorul concursului. Cătălin Moroșanu, Adi Nartea, Marius Chivu, Jorge, Blaze, Dima Trofim, Vlad de la atelierul de detailing și Andrei Coman vor fi vedetele care se vor întrece la volanul mașinilor mărcii SsangYong.

Fiecare vedetă își va alege un copilot din public, iar premiul pus în joc, constă într-un weekend la Hotelul Torres din Poiana Brașov. Nu ratați această competiție!

În weekendul 4 – 6 Octombrie, pregătiți-vă să simțiți vibrația la maxim în etapa finală DB Drag Racing. În zona exterioară a SAB & Accesorii, publicul vizitator este așteptat la unul dintre cele mai intense și spectaculoase Campionate de Car Audio la nivel mondial, organizat de DB Drag Racing România în parteneriat cu Salonul Auto București. O competiție care va rămâne în minte mult timp după ce boxele se vor opri!

Nu în ultimul rând, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii va exista o zonă cu automobile istorice unice sau foarte rare, organizată de Clubul Automobilelor de Epocă.

RoMotion Simulator, va prezenta în stand trei simulatoare captivante: simulatorul auto 3DOF, un monster truck și simulatorul roller de tip consolă. Simulatorul auto este echipat cu un calculator performant de ultimă generație, sistem audio 2.1, setup volan Logitech G29 plus pedale, și scaun R Seat, oferind o experiență de condus realistă. Simulatorul Virtual Coaster asigură o senzație plină de adrenalină prin vederea la 360 de grade, înălțimea și viteza fiind accentuate de efectele vizuale impresionante.

Salonul Auto București & Accesorii 2024 va găzdui un moment plin de entuziam, vizitatorii vor avea ocazia să se întâlnească și să facă fotografii cu personajul îndrăgit Fulger McQueen, mașina emblematică din filmul „Cars’. Această atracție va aduce bucurie atât celor mici, cât și celor mari.

În pauza dintre vizionări, vizitatorii sunt așteptați să deguste delicioasele preparate ale bucătăriei stradale din zona SAB FOOD ARENA, puse la dispoziție de cei mai cunoscuți artizani care oferă o experiență gastronomică plină de bucurie de la prima savurare.

Informații utile SAB & Accesorii 2024:

Locație: Pavilionul B2 Romexpo și zona exterioară adiacentă.

Biletele pot fi achiziționate:

– online de pe site-ul: www.bilet.ro și sunt valabile pentru orice zi de eveniment în perioada 1 – 6 Octombrie

– direct de la casele de bilete aflate la intrarea în eveniment pe tot parcursul desfășurării acestuia

Preț bilet: 70 lei.

*Accesul copiilor sub 7 ani, gratuit. Accesul persoanelor cu dizabilități, gratuit (pe baza unui document doveditor).
Program Salonul Auto București & Accesorii 2024:

  • 1 Octombrie: orele 12.00 – 19.00
  • Între 2- 5 Octombrie: orele 10.00 – 19.00
  • 6 Octombrie: orele 10.00 – 18.00

www.sab.ro

taguri
Adaugă un comentariu