Încă un pachet anglo-chinez din care nu lipsește nimic: MG ZS HEV+ demarează pe piața din România.

Din alcătuirea noului MG ZS HEV+ nu lipsește niciunul dintre argumentele pe care clienții actuali le apreciază atunci când își caută următoarea mașină: configurație de SUV, propulsie hibridă, dotare cuprinzătoare, condiții de garanție excelente, preț de bază decent – adică 23.400 de euro, TVA inclusă.

Echiparea de bază cuprinde afișaj de infotainment HD de 12,3 inchi cu navigație și servicii live, un afișaj virtual pentru șofer de 12,3 inchi, senzori de parcare spate cu cameră, faruri automate, ștergătoare cu senzor de ploaie și climatizare automată. Volumul portbagajului: 443 litri.

Un aspect demn de toată atenția al noului model ține de tehnologia avansată împreună cu fiabilitatea sa excepțională, acuperite de o garanție extinsă de 7 ani sau 150.000 km – un angajament ferm din partea producătorului MG Motor față de calitatea produselor sale. Această garanție oferă posesorilor liniștea de a se bucura de drumuri sigure și fără griji, indiferent de destinație.

Sistemul de propulsie include un motor cu benzină de 1,5 litri (102 CP, 128 Nm) și unul electric (136 CP, 250 Nm), potențialul său fiind cotat la 193 CP, cu un cuplu maxim de 465 Nm (acest grup motopropulsor vă este deja cunoscut de la MG3 Hybrid+). Dimensionarea generoasă a motorului electric stă la baza eficienței în exploatare și a unor performanțe cu certă tentă dinamică (accelerație de la 0 la 100 km/h în 8,7 s).

„Suntem mândri să introducem MG ZS HEV+ pe piața din România, un automobil care reflectă perfect valorile MG de inovație și calitate superioară. Credem că acest SUV va deveni rapid un favorit al familiilor și al celor care caută un autovehicul fiabil, eficient și inovator' declară Dan Chitaru, Președinte și CEO Quantum Auto Max, Importatorul Oficial MG Motor în România.

Noul MG ZS HEV+ va fi disponibil în showroom-urile din toată țara începând cu 01.10.2024, oferind opțiuni variate de personalizare și pachete de echipare care să răspundă celor mai diverse preferințe.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare