Noi funcții, optimizări și teme info în aplicațiile My BMW și MINI, pentru ca mașina să-ți fie mereu aproape.

13 milioane de clienţi din întreaga lume folosesc aplicaţiile My BMW şi MINI, dintre care un milion se află doar în Germania. Ambele aplicaţii au o evaluare medie de 4,8 stele în App Store.

Aplicaţiile îi informează pe conducători cu privire la starea curentă a automobilului BMW sau MINI, precum şi le permit să blocheze şi să deblocheze uşile, să pornească climatizarea, să trimită adresele de destinaţie către sistemul de navigaţie sau să folosească funcţia Remote Inside View pentru a vedea o imagine a interiorului automobilului. Aceştia pot accesa tabul Services & Store pentru a verifica serviciile digitale disponibile sau pentru a obţine actualizări ConnectedDrive. Dacă BMW sau MINI Digital Key Plus a fost configurată, manevrele salvate anterior şi funcţiile de parcare pot fi efectuate din afara automobilului în timp ce vă aflaţi în apropiere.

Teme legate de service şi întreţinere pot fi gestionate din aplicaţiile My BMW și MINI. De exemplu, utilizatorii primesc o notificare push dacă automobilul lor are nevoie de o intervenţie în service şi pot face o programare direct în aplicaţie. De asemenea, aplicaţia oferă asistenţă în timpul procesului de service, inclusiv înregistrarea, videoclipurile de service şi plata. Asistenţa în caz de accident şi defecţiune poate fi accesată rapid folosind aplicaţia.

Ceva complet nou: trăiește o realitate alternativă, una electrificată! Noua funcţie Electric Vehicle Analysis (Analiza Electrică a Automobilului) permite clienţilor care conduc un BMW cu motor termic să simuleze cât de bine s-ar potrivi un BMW electric profilului lor personal de condus. Pentru a efectua simularea, clientul selectează un model BMW electric ca automobil alternativ în aplicaţie.

Odată ce vehiculul cu motor termic a efectuat cel puţin 200 de călătorii şi a parcurs o distanţă de 2000 de kilometri, aplicaţia evaluează numărul de călătorii care poate fi acoperit de autonomia automobilului electric selectat. Acest lucru este menit să  arate cât de uşor poate fi folosit automobilul electric în funcţie de profilul de condus al fiecărui utilizator. Pentru simulare, aplicaţia foloseşte datele de condus ale utilizatorului, aşa cum sunt generate de funcţia My Trips.

Datorită acestei baze de date individuale, Electric Vehicle Analysis este capabil să ofere clientului o referinţă solidă pentru a decide ce tip de propulsie să aleagă pentru următorul automobil. Funcţia va fi actualizată în viitor pentru a extinde acoperirea analizei. Se vor adăuga evaluări ale timpului în care automobilele nu sunt în utilizare şi ale călătoriilor pe distanţe lungi, combinate cu informaţii despre staţiile de încărcare şi timpul necesar pentru încărcare. Pentru a utiliza Analiza Electrică a Automobilului, clienţii trebuie să aibă un BMW cu motor termic şi sistem de operare BMW 7 sau o versiune mai nouă şi, de asemenea, trebuie să accepte ca datele lor de condus să fie utilizate în scop analitic.

Aplicaţiile My BMW şi MINI cu planificarea optimizată a traseelor pentru încărcare pentru automobilele electrice fac posibilă acum adăugarea de opriri individuale de încărcare, care apoi sunt sincronizate cu automobilul. Suplimentar, aplicaţiile informează utilizatorul cu privire la facilităţile din vecinătatea staţiilor de încărcare, cum ar fi restaurante, cafenele, bănci şi supermarketuri, completând cu informaţii detaliate despre acestea. Disponibilitatea funcţiilor individuale variază în funcţie de specificaţiile automobilului şi de ţara implicată.

Adaugă un comentariu

Articole similare