NSK deschide un nou birou în România

NSK Europe are plăcerea de a anunța deschiderea unei noi filiale în Ploiești, România. Noul birou, înființat în cadrul planului de extindere geografică EIBU al NSK Europe, va fi complet funcțional până la sfârșitul lunii septembrie 2024.

Planurile pentru această inițiativă s-au derulat în ultimii doi ani, NSK dorind să înființeze o filială într-o țară dinamică, cu o piață în dezvoltare rapidă. Ploieștiul, unul dintre cele mai mari centre industriale din România și situat în apropierea aeroportului București, va oferi NSK oportunități suplimentare de a-și dezvolta afacerea în Europa de Sud-Est.

Noul birou va desfășura activități comerciale, servicii pentru clienți și asistență tehnică extinsă pe întreg teritoriul României. Acesta va oferi întreaga gamă de produse NSK în noul teritoriu, însă, având în vedere caracteristicile sectorului industrial din România, se așteaptă ca rulmenții cu role și rulmenții mai grei, de dimensiuni mai mari, destinați sectoarelor precum oțel, ciment, cariere și minerit, să fie foarte solicitați.

Valentin Blănaru se va afla la conducerea noii filiale, după ce a acceptat poziția de Territory Manager România. Acesta are o experiență de 15 ani în cadrul companiei NSK și va fi responsabil pentru activitățile comerciale și de asistență pentru clienți în noul teritoriu.

„Sunt încântat că mi s-a oferit această oportunitate”, a precizat dl Blănaru, „și aștept cu nerăbdare să construiesc o echipă locală puternică, capabilă să ofere clienților noștri sprijinul pe care îl merită în materie de vânzări, inginerie și asistență.

„Avem o viziune ambițioasă pentru România și aștept cu nerăbdare să adaptez punctele forte ale NSK Europe la piața locală, pentru a oferi cel mai bun sprijin posibil clienților noștri.

„Vom oferi o gamă completă de servicii, inclusiv consultanță tehnică, în cadrul căreia vom utiliza pe deplin resursele noastre puternice în materie de cercetare și dezvoltare, precum și expertiza managerilor de sector. De asemenea, vom relansa programul nostru de valoare adăugată AIP, care ne va permite să colaborăm cu distribuitorii noștri pentru a crea noi oportunități de îmbunătățire pentru creșterea vânzărilor.´

Dl Blănaru îi va raporta lui Maciej Piatkowski, director OEM pentru unitatea de afaceri industrială europeană a NSK. Dl Piatkowski a declarat: „NSK are deja mai mult de 20 de ani de experiență în Europa de Est prin prezența noastră în Polonia și suntem încrezători că peisajul industrial din România se va alinia perfect cu abordarea noastră sectorială.

„Am identificat România ca fiind o piață atractivă și cu o evoluție rapidă pentru noi, precum și baza perfectă de la care să ne dezvoltăm prezența în Europa de Sud-Est.´

Vorbind despre dl Blănaru, acesta a adăugat: „În cei 15 ani petrecuți la NSK, Valentin a demonstrat că are cunoștințele necesare despre piață și clienți pentru a reuși în această nouă provocare. Are abilitățile perfecte, necesare pentru a ne dezvolta vânzările, ingineria și serviciile de asistență pentru clienți în noul teritoriu.”

 

Adaugă un comentariu

Articole similare