Semnificativ diferit de mașina de serie, Jeep Wagoneer S Trailhawk Concept e un remarcabil studiu de personalizare.

Nu-i cam straniu să prezinți așa, deodată, atât o mașină de serie cât și un concept corespunzător aceleiași teme? Poate că da, însă Jeep Wagoneer S Trailhawk Concept merită cel puțin tot atâta atenție ca și un Jeep Wagoneer S normal. Bineînțeles, sub caroseria conceptului se află aceeași platformă tehnică STLA Large, dotată cu sistem de propulsie 100% electric, ca și la deja cunoscuta variantă de serie.

Jeep Wagoneer S Trailhawk Concept reușește să ne convingă că marca americană nu și-a uitat originile militare deși a evoluat enorm, inclusiv înspre segmentele premium. Detaliile de stil, accesoriile, jantele și culoarea lui Jeep Wagoneer S Trailhawk Concept concură pentru a crea o imagine radical diferită de a modelelor standard.

„La fel ca toate SUV-urile marca Jeep, noul Jeep Wagoneer S 2024 își trage seva dintr-un patrimoniu bogat și este în mod nativ înzestrat cu abilități legendare, design inovator și flexibilitate de a performa în manieră remarcabilă atât pe drum, cât și în off-road', a declarat Antonio Filosa, CEO al mărcii Jeep. „Vehiculul-concept Jeep Wagoneer S Trailhawk, construit pe platforma flexibilă STLA Large, demonstrează până unde bate cu adevărat potențialul gamei Jeep Wagoneer S, complet electrică, fie că face viraje strânse cu ușurință, fie că traversează noi teritorii, dincolo de limitele drumurilor bătute.'

Conceptul Jeep Wagoneer S Trailhawk – un SUV care poate merge oriunde și face orice – este amestecul perfect de potențial off-road, performanță dinamică  ridicată și design autentic al mărcii Jeep la interior și al exterior. Configurat pentru off-road calificat, conceptul Jeep Wagoneer S Trailhawk Concept are o suspensie ridicată, plus un design agresiv la părțile din față și spate, incluzând cârlige de remorcare rezistente și extractoare aerodinamice de aer funcționale pentru a îmbunătăți performanța în zonele rutiere în condiții de viteză mare.

Pe de altă parte, înfățișarea sa paramilitară îl recomandă și pentru scenarii de acțiune militară avansată. Cu toate acestea, nu credem că are la bord un buton pentru „NATO mode', deși, dată fiind înfățișarea mașinii, ni s-ar părea firesc să găsim acolo așa ceva.

Adaugă un comentariu

Articole similare