Tradiția respectabilă a mărcii cehești e relevant reflectată de Skoda Superb sub forma noii sale generații.

Ne aflăm în fața celei de-a parta generații Skoda Superb și îmbinarea unică de caracteristici care a adus succesul acestei serii premium de sedanuri cehești atinge acum un nivel superior de eficiență și rafinament. Prima impresie: mai mult decât până acum, s-a insistat pe latura estetică deopotrivă prin elemente de lux și prin forme fin elaborate.

La un nivel al pieței care este dominat în Europa de mărcile germane cu tradiție premium, Skoda Superb atrage iese în evidență prin calibrarea sa cu totul aparte. Sedanul Skoda Superb are cote asimilabile clasei mari, preț de clasă medie și condiții de ședere la bord ca în clasa de lux – asta mai ales dacă ne uităm la variantele cu finisare de top, numite Laurin & Klement. Cea de-a patra generație mizează în plus pe o pronunțată tușă high-tech. Acum, când seria VW Passat nu mai are variantă sedan, Skoda Superb are șanse să-i convingă și pe mulți dintre clienții adepți ai seriei VW de clasă medie.

Pentru Skoda Superb sunt propuse trei motorizări moderne TSI pe benzină, inclusiv una cu tehnologie mild-hybrid, două motorizări diesel și un nou grup motopropulsor „plug-in hybrid', aceasta oferind o autonomie electrică de peste 100 de kilometri pe ciclul WLTP. Prin urmare, Skoda Superb dispune de puteri cuprinse între 110 kW (150 CP) și 195 kW. (265 CP).

Motorul diesel de top și motorul pe benzină de top vin cu tracțiune integrală. Toate sistemele de propulsie ale noului Superb sunt cuplate standard la o transmisie automată DSG. În plus, numeroase sisteme de asistență noi și îmbunătățite oferă și mai multă siguranță și confort. Farurile cu fascicul LED Matrix din noua generație semnificativ mai strălucitoare și sistemul de stabilitate DCC Plus își fac debutul în arsenalul tehnologic al noii generații Skoda Superb.

taguri
Adaugă un comentariu