Unul din cele 10 exemplare BMW i8 Garage Italia CrossFade Edition poate fi cumpărat în România

Unul din cele 10 exemplare BMW i8 Garage Italia CrossFade Edition poate fi cumpărat în România. Automobilul va fi expus într-un centru comercial din Bucureşti în perioada 18-21 august.

BMW i8 Garage Italia CrossFade Edition este o ediţie limitată produsă în doar 10 exemplare la nivel global, pictate manual la Centrul de Design Garage Italia Customs din Milano. Automobilul expus este disponibil pentru achiziţie în Romania cu livrare imediată.

Designul automobilului a fost inspirat de combinaţia optică a culorilor care implică crearea unor motive cu ajutorul liniilor de culoare mici, distribuite uniform. Deoarece culorile vecine nu sunt mixate, ci doar amestecate în percepţia privitorului, se creează o strălucire deosebit de intensă.

Pe suprafaţa caroseriei BMW i8 Garage Italia CrossFade, modificările de culoare definite cu acurateţe între Protonic Blue metalizat şi Protonic Dark Silver metalizat sunt utilizate pentru a sublinia intens contururile liniilor şi suprafeţelor. Mai mult, liniile de vopsea aplicate sunt triunghiulare.

Designul de culoare a fost realizat prin utilizarea unui proces complex de vopsire, în care culoarea Protonic Blue metalizat a automobilului a fost acoperită iniţial cu o peliculă şablon. În acest fel, a fost posibil ca modelul geometric dorit să fie crea cu o precizie foarte mare atunci când al doilea strat de vopsea, Protonic Dark Silver metalizat, a fost aplicat în cele din urmă.

Această ediţie limitată Garage Italia CrossFade Edition pentru i8 costă 30.000 euro plus TVA.  Această sumă de adaugă la preţul de achiziţie al modelului BMW i8 care se vinde în România cu 137.505 euro.

BMW i8 – Mall Băneasa from Dragos Sabadac on Vimeo.

Adaugă un comentariu